Nov 11, 2008

love anthem

baru tadi pagi denger lagu ini dan langsung jatuh cinta..
dan ternyata di rileks ada yang ngupload.. yaiy!! emang jodoh deh :P



Plain White T's - 1,2,3,4


1,2 - 1,2,3,4 give me more lovin then i've ever had.
make it all better when i'm feelin sad.
tell me that i'm special even when i know i'm not.
make me feel good when i hurt so bad.
barely gettin mad, im so glad i found you.
i love bein around you.
you make it easy, as easy as 1 2,(1 2 3 4.)


theres only one thing two do three words four you.
i love you. (i love you)
theres only one way two say those three words
and that's what i'll do.
i love you. (i love you)


give me more lovin from the very start.

piece me back together when i fall apart.
tell me things you never even tell your closest friends.
make me feel good when i hurt so bad.
best that i've had.
im so glad that i found you.
i love bein around you.
you make it easy as easy as 1 2,(1 2 3 4.)


theres only one thing two do three words four you.
i love you. (i love you)
theres only one way two say those three words
and that's what i'll do.
i love you.i love you
(i love you)

you make it easy, its easy as 1234
theres only one thing two do three words four you i love you
(i love you)
theres only one way two say those three words
thats what ill do i love you
(i love you)

i love you i love you.
one two three four i love you.
(i loveyou)
i love you
(i love you)


seandainya...si om-om ganteng nyanyiin lagu itu sambil main guitar. hwaaa... pasti bikin meleleh so sweeeeeeeeet..... hmm.. tapi si om ganteng gak bisa main guitar.. hix..hix.. hix.. lagian dia juga sukanya denger lagu-lagu keras daripada lagu ginian..


yah... happily ever after emang cuma buat cinderella and friends. gw cuma manusia biasa... khayalan-khayalan romantis yang sebenernya gak rasional ala tv mesti berkompromi sama kenyataan di lapangan. apa lagi dia itu tipe yang berpikir-bersikap-bereaksi benar-benar sesuai sama buku why women can't read a map and men don't listen. padahal adiknya dia cewek semua..tapi kok ya.. susah banget ngertiin cewek.. dasar laki-laki menyebalkan! (tapi lebih menyebalkan kalau lagi jauh-jauh :P)

hah.. jadi nye-nye-nye-nye gini..
yuk ah,, dada bye-bye










2 comments:

  1. mahluk MARS itu memang menyebalkan...hahahaha

    ReplyDelete
  2. tapi kadang nyenengin banget juga mbak :P

    ReplyDelete